Pages

Monday, June 8, 2009

saya pun nak jugak

berzaman dah tak melembutkan jari jemari... jadi weekend lepas semangat berkobar2. lepas gian sudah...

inilah hasilnya lepas RINA buat perangai...

5 comments:

- tety - said...

saya pun nak jugak, tp nak t e t y... :)

♥Beads and Ribbons♥ said...

Hi Rina

Kemas! Cantik!

btw, ni pun Rina juga ;)

m0mmy*QasEh said...

hai rina..
nak tanya skeet leh?
kat ner eek klo kita nak bli felt tuh?
minat jgak nak wat menda menda yang cam rina wat tuh.. soo cute tau..
boleh bg saya direction kat ner leh dptkan felt tuh .. tapi bukan kedai online.. saya nak kuar beli sendirik hihi
adakah di kedai jahit? atau di kedai alat tulis?

ja said...

i like puan rina.. hah.. mana ko beli ekk..

rina said...

tety : caittt buat senirilah weiii. hahaha.

rina jugak : kelam kelibut lg tu...

mommy qaseh : saya dh jwb dekat ur blog. sorilah lmbt giler jwb.

ja : saya buat seniri puan ja.

Post a Comment