Pages

Tuesday, June 30, 2009

sepantas kilat...

... saya akan buat hairclip anak dara untuk disuaipadankan dengan baju yang akan dia pakai. design pulak ikut terlintas di benak fikiran jer. A saya imagine maka A lah yang akan saya buat.

5 comments:

Maya said...

cun comel cantik...
sangat sesuai untuk anak saya juga.. cuma saya takde felt hitam lagi..

rina said...

saya gelak jer boleh. nantilah kot2 minggu ni terdetik hati aku nk g AP... aku belikan felt itam utk ko.

n.o.v.e.e jahari said...

rina wak laaa so ko damia! :P

eRiNsZ said...

salam tuan umah...
nak cakap tapi malu..
erin TIRU hairclip tu dalam ertikata lain:
diinspirasikan dari hair-klip tuan umah.

dah buat dah pakai baru bagi taw...malu...

entry pasai hairklip tu erin post on 11.07 nie schedule post... rerajin jenguk yek...

rina said...

novee : huhuhu. i'allah.

erinsz : sila2. nanti saya jenguk.

Post a Comment